Historia

Vuonna 1967 valmistuneessa rakennuksessa toimi alussa Turun, ja koko Suomen, ensimmäisiin kuulunut olutravintola Härmän Helmi / Josen Grilli. Sitten käytiin syömässä kotiruokaa ja kahvilla Valion baarissa. Kari Ahde perusti kalaravintola Iloinen Lohi jonka jälkeen Osmo Ravanti muutti sen Ravintola Mylläri Matiksi ja sitten tilat siirtyi TOK:in haltuun take away salaattibaariksi ilman anniskeluoikeuksia. Nukkumatin Juhlapalvelu osti ja muutti sen texmex-ravintola El Pasoksi. Kaikki muistavat El Pason kaasugrillin, jolla asiakkaat saivat itse käydä grillaamassa pihvinsä haluamaansa kypsyysasteeseen.

Vuonna 1998 kävivät jälleen muutoksen tuulet ja tiloissa aloitti toimintansa italialaistyyppinen juoma- ja seurusteluravintola Pasolino.

Maaliskuussa 2006 oli taas aika uudistautua, ja tällöin avasi ovensa Hospoda; ensimmäinen tsekkihenkinen ravintola Turussa. Hospoda on viihtyisä juoma- ja seurusteluravintola, josta asiakkaat ovat todenneet: “Tämän lähemmäksi Tsekkejä ei pääse kuin lentämällä paikan päälle!”